Hvad er et lagerhotel?

Det er et spørgsmål vi får rigtig tit, når vi fortæller om vores virksomhed. Her på siden kan du læse om hvad det er, og hvorfor det kan være en god løsning til dig og din virksomhed.

Du har ikke plads til dit lager på din egen adresse

Det er et situation mange iværksættere har stået i, når deres forretning vækster.

I starten kunne du have hele dit lager i garagen, kælderen eller det ekstra børneværelse, men i takt med at dit lager er vokset, har du nu så mange varer at det begynder at knibe med pladsen. Bilen kan ikke længere være i garagen og det er der ingen problemer i om sommeren, men når vinteren kommer vil du gerne have bilen ind igen, eller pludselig har du brug for det ekstra værelse hvor dit lager har været. Det kan også være at dine varer er så store og tunge at du ikke kan flytte dem selv. Er du kommet her til, er det oplagt at henvende sig til et lagerhotel. Når du bruger et lagerhotel er der ikke længere nogen grænse for hvor stort du kan købe ind, og hvor mange varer du kan have på lager. Vi finder altid plads til dine varer og du betaler kun for den plads du bruger.

Du vil hellere bruge tiden på at udvikle din forretning, i stedet for at pakke pakker

Når en virksomhed udvikler sig, ændrer måden du bruger tiden på, sig også. I starten havde du tid nok til at udvikle din forretning, selvom du også skulle pakke dine ordrer. Du brugte måske bare et par timer om ugen på at pakke ordrer, men nu skal du måske overvejende bruge din tid på at pakke. Det er selvfølgeligt positivt at du nu har så mange ordrer, men også problematisk da du ikke har tid til at udvikle din forretning, som du havde fokus på i starten.
Det betyder at dine konkurrenter, langsomt måske, men sikkert indhenter dig. Du får ikke så mange nye varer, du får ikke gjort noget ved din SEO og du får ikke fulgt op på dine kunder i det omfang de fortjener det.

Løsningen er simpel! Flyt lageret til et lagerhotel. Du har stadig 100% styr på hvad der går ind og ud af dit lager, men du behøver ikke bruge tid på det. Du kan altså igen fokusere 100% på dine kunder, din webshop og dit SoMe arbejde, som er vigtigt for at fortsætte med at have en sund forretning.

Du sender rigtig mange pakker, men har ikke nok til at beskæftige en fuldtidsansat

Du er måske ved at have en størrelse, hvor der er for mange pakker til at du kan klare det selv, men omvendt heller ikke helt nok til at du kan have en fuldtidsansat bare til dit lager. Derudover kræver det rigtig meget af dig, at ansætte de første i din virksomhed. Du skal have et lønsystem, du skal have forsikringer, du skal huske at betale SKAT og andre afgifter.
Derudover skal du stadig kunne tage over, hvis din pakkerimedarbejder er syg en dag, skal på kursus, eller have ferie. Hvis du har dine varer på et lagerhotel skal du ikke tænke på alle disse ting. Der kommer ”bare” en regning en gang i måneden og så er der styr på hele dit lager. Lagerhotellet har styr på alle de ting man ellers skal være opmærksom på, hvis man har ansatte.

Du har meget travlt i perioder

Du sælger måske badebukser om sommeren, eller nissehuer til jul. Det betyder at din webshop er meget sæsonafhængig. Derfor kan det være en udfordring at have de rigtige ressourcer til at pakke dine pakker, når du kun har brug for ekstra hjælp i 4-6 måneder om året. Skal du så ansætte og fyre igen, eller skal du selv arbejde ekstra i den periode? Hvis du bruger et lagerhotel, kan du sende disse udsving videre til lagerhotellet.
Vi har så mange forskellige kunder på vores lagerhotel, at den belastning vi ser, er delt rigtig godt ud over året. Det betyder, at du i perioder måske har 6-7 mand der bare pakker dine pakker, og resten af året kun 0,65. På et lagerhotel deler man ressourcerne, og kan på den måde sikkert komme igennem spidsbelastningerne.

Du vil gerne spare penge på fragten

Du har måske en webshop der sender mange pakker ud, synes du selv, men du kan godt have svært ved at få nogle rigtig gode priser ved din pakkeleverandør. På et lagerhotel har man nogle rigtig gode fragtaftaler der komme af, at lagerhotellet sender rigtig mange pakker ud for de forskellige kunder som lagerhotellet har. Det betyder også at du kan få billigere fragt, som du kan bruge som et konkurrenceparameter, i forhold til dine konkurrenter.