Hvad koster et lagerhotel

Billigt pluk og pak lagerhotel

Generelt om priser

De priser du finder her på siden, er listepriser, der tager udgangspunkt i et gennemsnitlig setup. Der kan være grunde til at din løsning bliver enten billigere eller dyrere end gennemsnittet. Vi vil altid gerne regne et tilbud til Jer, som tager udgangspunkt til Jeres specifikke behov til lagerhotel. Det er til gengæld altid gratis og 100% uforpligtende.

Opstart og integration med Jeres webshop

Det første der sker, når du har valgt at du vil benytte vores lagerhotel til pluk og pak af dine ordrer er at vi skal have integreret Jeres webshop med vores lager system, denne integration er altid gratis for dig, uanset, hvilket webshop system du anvender i dag. Vi kan have brug for at skulle udvikle noget i vores system, hvis vi ikke allerede har lavet en integration til netop Jeres webshop system. Disse ændringer i vores systemer skal i naturligvis heller ikke betale for.

Flytning af varer til vores lagerhotel

Den fysiske flytning af varer har du som udgangspunkt selv ansvaret for. Du kan vælge at have en fragtmand til at flytte alle dine varer, eller du kan komme og levere dem selv, afhængigt af, hvor mange varer du har. Vi stiller altid en medarbejder til rådighed, når dine varer ankommer, således vi kan sikre os at alle varer har korrekt stregkode. Derudover lægger vi dine varer på hylder og paller og registrer dem i vores system. Dette sker også ganske gratis i forbindelse med en flytning.

Modtagelse af varer til vores lagerhotel

Nu er dit lager flyttet og vi modtager nu regelmæssigt varer til dig, som vi registrerer og lægger på vores lagerhotel. Dette har en omkostning der er afhængig af, hvor mange forskellige varer vi skal modtage for dig. Denne pris ligger normalt omkring 45,- pr. varelinje op til en hel palle og herefter 35 pr. efterfølgende palle. Men dette afhænger af, hvor let det er at kontrollere indholdet på pallerne eller kasserne som vi modtager.

Pluk og pak af dine varer

Nu begynder dine ordrer at rulle ind i vores system, og vi plukker løbende dine ordrer igennem dagen. Vores billigste pluk og pak pris starter på 15 kr, og ligger i gennemsnit på 22 kr. pluk og pak prisen er det er oftest variere hos vores kunder da den pris er afhængig af, hvor mange pakker vi kan plukke og pakke på en time. Vi vil altid gerne lave et tilbud til Jer, hvor vi har kigget på Jeres specifikke behov for pluk og pak.

Prisen på emballage lagerhotel

Vi køber rigtig mange papkasser, så vi har gode priser på vores standard papkasser. Det betyder at, hvis dine varer kan passe i vores standard papkasser så kan du få emballage ned til 2-3 kr, endnu billigere, hvis vi kan bruge forsendelsesposer eller boblekuverter. Hvis dine varer kan sendes i deres "egen emballage" så skal du naturligvis slet ikke betale for emballage. Du kunne også have specielle kasser som du selv vil indkøbe, så gør du bare det, vi modtager dem gerne, og bruger dem under pakning af dine varer, og det koster ikke ekstra.

Returvarer

Det sker at kunder returnere varer, og dem modtager vi også på vores lagerhotel. De bliver åbnet, og inspiceret og lagt tilbage på hylderne. Dette koster normalt mindst det samme, som da vi sendte pakke ud. Der kan være lidt ekstra arbejde i forhold til at modtage en returpakke, da vi her skal kontrollere salgbarheden og registrere den i vores kundeportal.

Hvad koster fragten på mine pakker

Vi har fragtaftaler med forskellige transportører af pakker. Disse priser sender vi direkte videre til Jer, og der kommer således ikke noget tillæg fra vores side på fragten. Det er derfor også muligt for Jer at benytte Jeres egen fragtaftale, hvis i af en eller anden grund gerne vil gøre dette. Det kan normalt ikke anbefales da vores fragtaftale normalt giver lavere priser på grund af vores volumen.

Prisen på opbevaring af varer

Når dine varer ligger på vores lager betaler du for den plads du bruger. Det vil sige at vi ved udgangen af hver måned laver en optælling på de reoler og paller du har i brug ved os og så betaler du for dem. Vores listepris på reoler (B x H x D: 160 x 180 x 60)og EU paller er 75 kr,- Denne pris vil vi kunne ændre på, når vi kender Jeres behov for lagerplads bedre, og vi således kan undgå at have for meget kapacitet i reserve.

Priser på alt det ekstra

Flere af vores kunder har specielle krav til emballage og pakning, herunder brug af silkepapir, ilæg af gaver eller flyers til deres kunder. Eller brug af speciel tape eller klistermærker på pakkerne. Disse ting kan vi sagtens håndtere og de koster 1-3 kr, afhængig af hvad vi skal gøre. Det er klart at jo længere væk vi kommer fra en standard løsning, jo færre pakker kan vi pakke for Jer, og jo dyrere bliver det for Jer.

Priseksempel på pluk og pak lagerhotel

Du sender 500 pakker i måneden, fordelt på 200 ordrer til private og 300 ordrer til erhverv. Der er i gennemsnit 4 varelinjer på dine ordrer. Du bruger 4 reoler på vores lager.

Beskrivelse Pris
Pluk og pak (500 ordrer) 18 x 500 = 9.000 kr.
Standard papkasser 3 x 500 = 1.500 kr.
Fragt (1 kg pakke B2C) 33,07 x 200 = 6.614 kr.
Fragt (10 kg pakke B2B) 29,89 x 300 = 8.967 kr.
Opbevaring (4 plukreoler) 4 x 75 = 300 kr.
Ialt pr. måned: 26.381 kr.

I gennemsnit pr. ordre: 52,76

Dette skal sættes i forhold til at du ved at benytte vores lagerhotel ikke har andre udgifter til lager, pakkerimedarbejdere, emballage eller fragt.

Få et tilbud